Igår fick jag och Samuel ha Tova efter dagis och enda till kvällen. De va så himla mysigt att få rå om lilltjejen en stund tills hennes föräldrar kom och drack en kopp kaffe innan de skulle hem. Det är så fantastiskt att ha såna vänner och Malin och Adam, vad skulle jag göra utan dem?
Jag och Samuel fick några timmar tillsammans innan det var dags för sängen och i morse hade jag fått ett sms om att jag hade en överraskning i Navaran. Jag kunde faktiskt låta bli att springa ut till bilen, det fick vänta tills jag och Liam skulle iväg. När jag öppnade dörren så hörde jag ett fantastiskt ljud, KUPÉVÄRMAREN! Lycka var total, bilen var inte iskall och rutorna behövde inte skrapas. Lämnandet på dagis gick som vanligt jättebra och jag var rätt tidigt på jobbet. Tur var väl det, när jag öppnade dörren var det HUUUUUR mycket som helst att sortera.
Vi fick besök på fikat i morse och J hade då köpt vaniljmunkar, BAAAAAAAAH, jag dog lite. Jag ville ha, men ändå inte, men ändå, men nä, eller jo, nä, nej, NEJ!! Jag bjöd bort en till T som kom hit strax efter och sedan bjöd jag bort nästa till en busschaufför. Äntligen är de borta, nu kan de inte håna mig längre, HAHA!
Fattar ni, gottegrisen fixade det! Jag är mer än stolt över mig själv och känner att det här med bröllopsklänning kanske kommer att funka :)

Förresten så kommer vi att ändra öppettider här på busstationen.
Den 3/11 börjar vi med de nya tiderna.
Vi  kommer att ha öppet samma tider Måndag – Fredag 07:00 – 16:30
Lunchstängt 11:30 – 12:30

öppetttider