I morse när klockan ringde kändes det i kroppen att jag håller på att bli sjuk. Jag var orkeslös trots att jag visste att jag skulle göra något fantastiskt roligt.
Jag tog mig i alla fall upp och min fantastiska blivande man låg bredvid mig trots att jag står honom att han kunde sova i Kriberg. Han körde hem för att sova med mig, det är kärlek och galenskap :)
Hur som helst steg vi upp och jag gjorde mig i ordning medan Samuel gjorde kaffe till oss. Vi myste ner oss i soffan framför en film och drack kaffe i lugn och ro. Strax efter 8 kom mina fantastiska vänner Malin och Adam och plockade upp mig. Jag pussade på Samuel och sedan gick jag ut till bilen. Vi styrde kosan mot Skellefteå. Vi passade på att stanna av och köpa kaffe och gå på toaletten i Arvidsjaur.
När vi kom till Skellefteå skjutsade Adam mig och Malin till Ateljé i Norr där vi skulle kolla och prova brudklänningar.
Direkt vi kom in såg jag klänningen! En otroligt snygg klänning och det visade sig att hon hade tänkt att jag skulle prova den först, en klänning av märket Enzoani. Jag steg in i klänningen och sedan kom hon in och hjälpte till att stänga den. Jag blev kär, direkt! Eftersom att det fanns ett par i min storlek så provade jag en till, en till och en till innan jag åter igen provade MIN klänning. Den var bars så rätt och så mkt jag! Jag kände mig väldigt vacker i den och när jag stod där insåg jag att mina nya bröst verkligen gjorde hälften! FAN så snygg jag var!
Vi tittade lite på smycken och pratade lite i affären innan vi bestämde oss att gå och fundera ett tag. Vi gick och käkade lunch och jag frågade min familj om sponsor på klänningen då jag egentligen inte skulle ha råd att köpa den. Jag fick verkligen positiva besked och det går inte att beskriva hur lycklig jag är!

Jag vill tacka ALLA som sponsrade mig och gjorde det möjligt för mig att köpa min drömklänning.

Vi gick tillbaka och köpte klänningen och jag köpte även ett halsband och armband som även går att använda fler gånger. När vi gick ut så bubblade jag av lycka och det gör jag nog fortfarande.

Jag vill även tacka Malin och Adam för det här, ni är otroliga och ni betyder så otroligt mycket för mig!

Nu måste jag hitta någon som kan lägga upp min klänningen när jag hittar skorna som jag ska ha, det är inte så bara. Jag måste verkligen hitta skorna nu känner jag!

Kan passa på att rekommendera Ateljé i Norr och Lina som äger butiken. Hon är otroligt proffsig och helt fantastisk. Jag hoppas att ni besöker henne när ni har vägarna förbi eller om ni kanske ska hitta eran klänning som jag gjorde!

(null)