Ja, snart är den här Kribergshelgen slut.
Jag överraskade mitt hjärta på fredagkväll med att vars här. Dock höll jag mig inte i huset utan skulle överraska honom när han hade kommit hem dit. Vilken tur att jag parkerade dör jag parkerade! Han kom nämligen körandes och var på väg till Sorsele när han upptäckte mig!
“Inser du hur mycket jag älskar dig?” Va de första han sa när vi träffades.
Jag frågade då vars han var påväg och svaret var “SORSELE!”
Älskade hjärtat var alltså påväg hem till mig och bebis även fast han jobbade så länge och skulle börja jobba tidigt på lördagmorgon..
Jag älskar honom så sjukt mycket att de inte går att beskriva!
Igår var jag till lycksele och umgicks med Emma och hann även träffa mitt lilla hjärta som var med sin pappa på leklandet..
Nu längtar jag massor efter min Samuel’

Puss å hej, jag älskar dig!