Ja, då var det dax för årets, som vanligt, näst sämsta dag.. Jag tycker inte alls om den här dagen, jävla hysterisk dag. Maten ska kosta en miljon, de ska dukas snyggt, bara dukningen ska kosta multum. Jag hatar de verkligen.. Visst kan man laga god mat och göra fint men de behöver inte gå till överdrift?!
I år blir jag nykter, jävulskt skönt! För första gången på väldigt länge hoppas jag att det kan bli en bra kväll. Jag kommer att få vara med dem jag älskar mest..! Samuel kommer förhoppningsvis hem innan klockan är 22 ikväll och lilla hjärtat fick jag också ha här. Vi blev bjudna på middag hos min mormor så det känns skönt. Annars har jag och Kasper väl bara ätit nå korv eller så.

Mitt 2012 har varit väldigt omtumlande. Jag har hunnit med att separera från Kaspers pappa, hyrt ett stort hus av suveräna hyresvärdar, gått ner till strl 42, lagat min bil för en stor summa pengar, gråtit floder av olika anledningar, träffat världens underbaraste kille, fått bonusbarn, blivit gravid med Samuel, tagit många beslut, sagt upp bekantskapen med folk sim bara tagit energi och insett att tid med dem man älskar är värt mer än alla pengar i världen! Det är några grejer jag har hunnit med, allt har gjort mig starkare än förut..
Tackar alla för detta år och hoppas att nästa år blir snäppet bättre!
Gott Nytt År!!

Puss å hej, jag älskar dig Samuel Pallin! Jag vill alltid vara din!

20121231-160818.jpg