Hej alla fina!
Efter påtryckningar från min fantastiska svärmor så börjar jag nu om att blogga.
Jag ska verkligen försöka iaf ;)
I morse så kände jag att NU, nu är det dags att gå ner på jobbet. Sagt och gjort, jag drog på mig mina “gå-skor” och sedan stoppade jag ut huvudet för att känna hur kallt det var. Tydligen så var det 11 grader så det var bara att dra på sig jackan och hårbandet och börja gå.
Självklart så tog jag på mig mitt fina JAYS-headset som jag fick av min underbara sambo i födelsedagspresent. Poppade på max medan jag gick och helt plötslig så var jag framme! Kan meddela att den promenaden var väldigt uppiggande, det blir nog fler dagar.
När jag kom på jobbet så såg det ut som vanligt, jag låste upp dörrarna, startade upp alla program och sedan sorterade jag godset. Har hunnit läsa alla tidningar på morgonen och när klockan var 7:40 ringde jag Samuel för att höra hur de gick för dem där hemma. Gissa va de gjorde? DE SOV! Barnen ska vara på dagis kl 8:00 för att fika. Paniken spred sig i Samuel kropp när han insåg att klockan var mycket. Jag sa åt honom att hålla fokus, inga kläder var framplockade åt barnen och de sov ännu. PRIO 1, plocka fram kläder till barnen :)

Nu sitter jag och funderar över hur det går för dem där hemma ;) Jag vet att  Samuel fixar de där, dock så kan barnen bli liiiiiiiiiite lätt uppretade då de inte får vakna i sin takt. Men men, det är smällar man får ta. Om ca 15 min borde Samuel anlända här på jobbet för en kopp kaffe. Det blir spännande att höra hur morgonen gick och om han har träningsverk.. :p

Puss å hej, jag älskar verkligen dig!