Nu är jag tillbaka efter ett uppehåll igen.
Jag har inte mått helt hundra och gör det fortfarande inte. Jag har ingen lust, ork eller tid till att göra något.
Allt kretsar kring jobb, handla, barn, mat, städa och sova. Det är inte lätt alla dagar men jag försöker anpassa mig, ibland blir det för mycket även för mig.
Hur som helst så har det hänt väldigt mycket!
Vi har ÄNTLIGEN lyckats sälja huset i Kriberg. Den där tunga tunga stenen har släppt, nu slipper vi hålla koll på de där huset och stå och kasta bort massa pengar i onödan. WOW vilken lättnad!!
Livet går vidare !

Jag har lagt om min kost igen då jag började må OTROLIGT dåligt av att äta pasta och en jävla massa rent socker. Snacka om att man kan bli sjuk! Nu går jag över till mitt normala liv igen, inte riktigt strikt LCHF men nära. Jag äter det jag mår bra av och skippar det som gör mig sjuk. Jag söker inspiration från LCHF då de mesta därifrån inte får mig att bli uppblåst och illamående.

Jag har i hela mitt liv klassats som “tjockis” och kommer nog att fortsätta vara de. Jag kämpar och kämpar med mig själv. Min dröm vore att återigen vara en 38-40. Det är några kilon kvar men det verkar vara helt omöjligt att tappa dessa kilon. Det kanske är så att min kropp mår bäst såhär? NÄ, det tror inte jag heller, men skulle det vara så, ja då funderar jag va fasiken som är fel på kroppen :p

Nä, nu ska jag gå igenom bufféförslag till vårat bröllop…. Just nu känns det som att de kommer att skita sig, det finns inte många kronor på kontot….

/-t0kliten