Igår hade jag en mindre bra dag.. Var tjafs på jobbet och en av mina närmaste mådde inte bra. Jag blir ledsen när mina nära och kära inte mår bra och oron i kroppen sprider sig. Jag är känner mig ibland helt maktlös och det gör så ont men när man ser att man kan hjälpa så blir allt så mycket bättre. Jag kom hem och öppnade posten och där och då blev jag vansinnig igen. Efter att ha suttit i telefonkö i 15 minuter så skrek jag i telefon och han som satt i andra delen av luren fick be om ursäkt gång på gång innan vi till slut la på luren. Samuel kom hem och jag berättade att min dag och mitt humör inte var på topp. Han lagade mat till sig själv och Liam medan jag mest va förbannad och åt mitt ägg innan ja åkte på jobbet idag.
När jag kom på jobbet fick jag besök av Gusse och strax därefter kom min lilla Kasper och hoppade i min famn och vi kramades massor medan hans far och Johanna kom in. Jag fick mysa med me Kasper ett tag och då fick jag ny energi. När jag stängde på jobbet åkte jag på affären och handlade lite innan jag åkte till Samuel som befann sig på garaget. Var där en liten stund innan jag åkte till min mormor och hämta Liam som fått tillbringa lite tid där medan Samuel skruvade och jag var på jobbet. Vi körd förbi på garaget så att Samuel skulle få säga gonatt och sedan åkte vi hem och gjorde oss klar för sängen. Liam somnade direkt och jag passade på att dammsuga och skura hall, kök, vardagsrum och toaletten medan huset var tyst och tomt. Jag behöver inte komma hem till ett kaos idag! High five på mig!!
Liam vaknade upp av att han inte kunde andas genom näsan så jag la mig hos honom en stund och när han somnat om fick Samuel gå och lägga sig. Jag steg upp och tog hand om maten som jag hade lagat medan jag såg tv. Sen gjorde jag i ordning Samuel matväska och plockade fram kläder åt honom. Jag packade ner lite fredagsgott i matväskan och skrev några små kärlekslappar runt om i huset innan jag till slut kom mig in i duschen. Jag slog igång en gammal spellista medan jag duschade.. Det var många minnen som väcktes, minnen från min och Samuels första tid tillsammans. Det var en härlig känsla och jag gick och la mig med ett leende på läpparna.
När Samuel åkte i morse fick jag en puss av honom och han hade de största leendet jag sett. Jag vill minnas att han tackade mig också, jag antar att det var för alla små överraskningar som jag gjorde i ordning kvällen innan. När jag steg upp några timmar senare så låg det en lapp på köksbordet där det stod “DU ÄR FANTASTISK ♡”

Jag är så otroligt lycklig, helt vansinnig, förtrollande kär är vad jag är. Samuel är allt jag någonsin har önskat mig. Jag är dålig på att visa det vissa perioder men jag försöker, jag försöker verkligen att påminna honom att även i mina mörkaste dagar och timmar så älskar jag honom, hur kall och hård jag än låter så älskar jag honom av hela mitt hjärta!

hjärta text