Nu är vi hemma igen, äntligen hemma hos barnen! Jag har saknat dem men ändå kunnat känna att, DETTA ÄR JAG VÄRD!
Jag är nöjd, mindre stressad och mycket lyckligare! Den här helgen behövdes och jag vet inte hur vi ska kunna tacka mormor och morfar som tagit hand om barnen och Gerhard som tagit hand om våra djur! Ni är otroliga och vi är evigt tacksam för detta! ❤️

Tack till Stefan och Johanna för att vi fick åka mer er, vi har haft otroligt kul!

Lördagkväll åt vi middag på Stekhuset, som är ett måste när man besöker Sundsvall. Efter middagen gick vi och såg bio, Dum och dummare 2..! Den var fantastisk rolig och jag skrattade högt och tydligt många gånger, wow vilken känsla. Det enda negativa var att de enda lediga platserna var på rad 1, men det fick över förväntan att sitta där. Det blev en lagom lång kväll och frukosten intogs som dagen innan, halv 8 på morgonen.
Att åka bort såhär betyder inte att jag sover bort dagarna, lite rutiner behövs ändå!
Jag har fått tillbaka min livsgnista och insett både ett och annat under helgen. Denna resa har gjort mig och Samuel ännu starkare och kärare ännu en gång, det är otroligt härligt!

IMG_7603.JPG

IMG_7618.JPG

IMG_7626.JPG

IMG_7606.JPG

/-t0kliten