Igår fick jag ett väldigt intressant och efterlängtat mail. Det är på många många sidor och det finns massor att tänka på i dessa texter. Jag ser verkligen fram emot alla dagar jag har framför mig, även de dagar som inte kommer att visa sig vara bra. De dagar som man bara vill hoppa över, lägga sig ner och dö, dessa dagar behövs också! Vem vore jag annars? Allt som händer har format mig till den jag är idag och det är jag tacksam över. Jag ångar nog ingenting faktiskt, jag är ju inte mer än människa. Någonting som jag har börjat med är ju att jobba med mig själv, det är inte heller så enkelt alla gånger. Man kan jobba med sig själv på olika sätt. Jag håller på att förändra vissa saker, finslipa lite här och lite där men samtidigt vill jag inte förlora mig själv. Ni vet ju att maten har varit den största biten som jag har tagit itu med och se hur bra jag mår idag?!

Jag har rensar bort personer i min omgivning som inte ge mig något, såna som bara tar energi har jag inget utbyte av. Jag håller mig till de personer som kan konsten att ge och ta. Visst kan det kännas tråkigt ibland att inte ha de där timmeslånga samtalen med just den här människan, men det går över. Både du och jag mår bra utan varandra, varför kämpa emot de?
Bara för att man inte pratar, umgås eller så längre betyder inte det att vänskapen har gått över till hat. Den har bara blivit en bekantskap…

Nyklippt
Nyklippt
IMG_7823.JPG
Working

Igår var jag hos min fina Lisa och hon fixade huvudet på mig igen. Denna gång åkte det mycket hår och det hade jag nästan räknat med, tyvärr. Vi har kollat lite bilder på olika frisyrer inför bröllopet och jag hoppas att Lisa hittar MIN frisyr. Hon känner nämligen mig och mitt hår bättre är jag själv ;)
Som vanligt är jag supernöjd när jag går därifrån och när jag kom hem fick jag massor med kärlek och fina ord!

När jag satt hos Lisa slog tanken mig att det här med lcfh, 5:2 och 16:8 är något som bara kommer naturligt efter ett tag. Jag har märkt att vissa dagar är jag inte hungrig alls, varför ska jag äta innan jag är hungrig?
Min kropp vet bäst och jag har börjat lyssna! Är jag superhungrig då jag vaknar, ja då äter jag, men om jag inte är hungrig förrän det är middag så äter jag inte förrän dess. Dags att börja lyssna på kroppen tror jag!
Jag är i alla fall sjukligt nöjd över min viktnedgång och jag vill tacka er alla runt omkring mig som peppat mig på olika sätt, ni är guld värda!

/-t0kliten