Var de någon som sa: “Va inte bitter!” FUCK YOU! Jag är bitter, som fan och det verkar inte bli bättre!
Igår så gick min bästa trotjänare sönder, på riktigt! Jag har gråtit och varit förtvivlad men ändå sett något slags ljus. Jag hade ju iaf min 240 som gick igång igår och tog mig och barnen hem och som skulle ta oss till dagis och jobb idag.
Jag gick ut i morse och satte i motorvärmaren som egentligen inte brukar behövas. Den fick gå i ca 40 minuter innan jag gick ut och provade starta den. Vad tror ni händer när jag vrider på nyckeln? INGENTING!! Där sitter jag, helt bedrövlig och ännu mer förtvivlad. Jag går in och berättar för kidsen att nu är det bara att gör sig i ordning för vi har ingen bil.
Jag ringer Gerhard i samma veva som då ska försöka få igång sin bil. Som tur är startar hans bil och han skjutsar oss på dagis och jobb och här sitter jag nu. Med en bil totaldöd utanför dörren som behöver bärgning och den andra strömlösa bilen hemma på gården.

Jag är bitter så inni helvete och det här är nog de värsta som hänt mig i bilväg. Igår satt jag och kollade på nya bilar, gissa vad? DET FINNS INGEN SOM JAG VILL HA!
Nu ska Navaran och fyrhjuligen bort för jag ska ha en bil som funkar klockrent. Samuel får leka mekaniker i bmwn och funkar den inte, ja då har han ingen bil till jobbet. Jag är less på att ingenting fungerar och att allt händer till besiktningstid. Gissa vilka bilar som ska besiktas på torsdag? Just de, Bmwn och 240in. FYFAN va less jag blir…

bMb8k3o