Som vissa av er vet så beställde jag lite grejer från lyko.se förra veckan. De brukar alltid vara supersnabb att leverera men den här gången, då jag verkligen behövde grejerna fort så hände inget. Varorna låg kvar hos dem när mitt tålamod var slut och killen som fick mitt telefonsamtal tycker jag synd om. Jag skällde tills jag var tom på känslor och jag förklarade för honom att jag ALDRIG mer skulle beställa något där igen om inte grejerna skulle komma innan fredag. Då han äntligen fick en syl i vädret förklarade han för mig att vissa varor inte hade funnit hemma och han bad om ursäkt för att jag inte fått information om det hela. Jag var ursinnig och vad han än sa så passade det inte mig. Till slut var jag less så jag avrundade samtalet och han lovade mig någon slags kompensation för detta.

Guess what?! Grejerna kom idag och kompensationen var inte bara någon skitsak. Varför det var så bråttom för mig var för att jag hade beställt Revlon Nutri Color för mitt hår som vägrar att släppa de röda. Sen så behövde jag ett bra shampo och balsam och det fick bli från matrix. Bara för att testa köpte jag även 3 st Wet n Wild lip color, det är ju lite roligt att känna sig fin ;)
I alla fall så öppnade jag den svarta påsen som låg i paketet och det var massor med grejer där.
En Lykobox ECO med massor av produkter. Detta var produkterna:
1 st Burt´s Bees Lip Balm
1 st Weleda Pomegranat Body Wash
1 st Urtekram Crystal Deo
1 st Kneipp Mineral Bath Salt
2 st Less is More Cajeput Pure Balance Sampoo och Balsam

Jag kan säga att jag är åter igen supernöjd med lyko.se och jag kommer att beställa därifrån i framtiden. Servicen är fenomenal och de var otroligt snabb när vi väl fått kontakt med varandra och rett ut missen som blivit.

Lykobox Eco
Revlon, Matrix, Wet N Wild
Celsius

Jag sitter och dricker min celsius här på jobbet och har just skickat iväg sista bussen för idag. Nu är det städning och annat tråkigt på schemat innan det äntligen är dags för mig att åka hem och njuta av tiden med min fantastiska familj!

/-t0kliten