Dagarna är bättre och sämre för oss alla, eller hur? Jag har haft en rejäl svacka och då menar jag verkligen det. Jag har ätit trots att jag inte varit hungrig, bara lyssnat på de där jävla suget. Jag har gått omkring och varit KONSTANT sugen på att äta något. Det tar ett tag innan man vaknar upp och inser att suget är starkare än vad man själv är.
Jag har under helgen försökt att styra över mitt sug och det var väl egentligen inte förrän söndag jag återtog kontrollen.
Igår på morgonen drack jag min kopp kaffe med lite kokosolja i och sedan fick det vara bra. Jag hade kokat ägg hemma men de hann jag inte få med mig så jag blev vackert utan mat till lunch och det gick UTMÄRKT. Jag åt lunch och sedan åkte jag ner på jobbet igen. Det var inte förrän jag kom hem efter att ha hämtat Liam på dagis och insåg att jag inte var hungrig utan att jag kände ett sug.
Bara för att visa min son att man äter när maten ställs på bordet tog jag några tuggor från smörgåstårtan som vi åt upp och sedan var det bra.

När Kasper hade kommit hem och hans pappa hade farit tog vi fram fika och då passade jag på att äta ägg och fröknäcke med dem.
Jag hoppade upp på löpbandet när barnen lagt sig för att hålla mitt sug borta. Det blev inget långt pass men det var tillräckligt för mig igår! Jag önskade verkligen att jag kunde tycka att träning är roligt… I alla fall så resten av kvällen kände jag varken sug eller hunger och det är så jag vill ha det.

Innan jag gick och la mig öppnade jag kylskåpet och tittade in och just där och då insåg jag att det var en vana. Jag smällde igen kylskåpet, gick in på toaletten och borstade tänderna, sedan raka spåret till sängen. Just nu håller jag på att kämpa för att vanan och suget ska lämna mig så att jag får kontroll på mig själv.

made it

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har under de sista dagarna funderat mycket på att utbilda mig och nu har jag bestämt mig. Jag ska börja med att köpa böckerna som jag behöver och försöka spara ihop pengar till utbildningen för det är väl ingen som vill betala den åt mig, eller?
Jag brinner verkligen för det och jag SKA gå den, jag bara SKA göra det!

/-t0kliten