Idag är det dag 3 och jag är sjutk taggad. Det har blivit några extra koppar kaffe idag för att klara av jobbet. Kroppen är superpigg och inte alls sådär vansinnigt trött och slö som den brukar. Nu känns det verkligen som att jag är igång!

Frukost: Scrambled eggs med bacon – OOOOOOOOOOOOTROLIGT gott och mättande.

Lunch: Stekt lax med dillmajonäs – Helfrälst i den här maträtten, den kommer hela familjen att få äta många gånger.

Middag: Lövbiff med vitlökschampinjoner – Det ska verkligen bli spännande att laga middagen ikväll. Jag byter ut lövbiffen mot någon bit älgkött i alla fall, vad det blir vette rackarn.

Pssssssst, jag har tappat 1,5 kilo hittills ;)

Nu är det bara 30 min kvar innan jag tar påskledigt, iaf till på tisdag då vi vanliga dödliga jobbar igen! Samuel är borta under dagtid då han jobbar hela helgen och det är väl typiskt. Jag kunde inte ta ledigt någon dag nästa vecka då han är ledig, SKITTRIST att inte få göra något mysigt med barnen tillsammans! Samuel lär ta på sig mer jobb under den veckan eftersom att jag inte är ledig. Varför ska en vara ledig när man inte kan åka bort?
Njut av eran ledighet och erat påsklov med era barn, njut åt mig lite också!
Nädå, jag ä inte bitter :p

/-t0kliten