ja, jag har inte varit så aktiv och det beslutet tog jag samma dag som jag och Samuel gifte oss. Det finns så mycket att göra, berätta och vara.

Jag är lyckligt gift med min Samuel och kan kallamig hans fru. Barnen växer så de knakar och vi håller på att renovera. Sen då?

Jag har tagit stora, väldigt stora beslut sista veckorna. Jag har bestämt mig för att skippa allt negativt i livet. Varför ska vi tänka på allt negativt jämt och ständigt? Vad vinner vi på de? INGENTING!! Jag vet att mitt liv kommer att ta en ny vändning och jag välkomnar allt gott livet har att erbjuda.

Samuel trodde först att jag hade blivit sinnessjuk, men när jag hade förklarat för honom hur jag hade tänkt leva mitt liv så insåg även han att vi är värd så mycket mer. Vi är värd så mycket mer än vi tror, det är vi själva som begränsar oss.

Tänk positivt, skratta och var lycklig!

  
/Fru Pallin Sjöberg