I morse när väckarklockan ringde hoppade jag upp och stängde av den direkt. ÄNTLIGEN kom dagen då jag verkligen MÅSTE upp när klockan ringer.  Jag tog telefonen och kollade mailen och pussade på min man innan jag steg upp. Jag tog god tid på mig att göra allt, det är viktigt för mig att inte stressa. Jag gjorde i ordning frukost och lunch som jag skulle ta ta med mig och när allt var packat och klart gjorde jag kaffe till min man innan jag slutligen dukade bordet och tog fram kläder till kottarna. När allt var klart så tog jag min cykel och cyklade till jobbet.
Jag låste upp dörrarna som innan semestern och det kändes otroligt bra. Jag startade upp datorn och alla program och sedan aviserade jag paketen som kommit innan jag tog tag i städningen av väntsalen. När allt var gjort så satte jag mig ner och här sitter jag nu.

Om det finns tid idag så ska jag börja “förplugga”. Jag gillar att vara förberedd ;) Boken som jag kommer att läsa heter: Sockerbomben – i din hjärna.

/Fru Pallin Sjöberg