Idag kom jag hem till dukat middagsbord. Det var bara att slå sig ner och maten serverades till och med, de är lyx och kärlek! Efter att vi hade ätit packade jag med påsar och barnen klädde på sig medan Samuel hämtade hunden. Vi hoppade in i bilen och sedan styrde jag kosan mot vårat äventyr. När vi kom fram hoppade alla ut och vi börjar söka stenar i olika storlekar och färger att ta med hem. Sedan bestämde vi att Samuel skulle få köra runt bilen och vi andra skulle gå. Tanken var att gå till mormors stuga men de var inte där så vi gick bara halva vägen. Sedan åkte vi ut efter en skogsbilväg och körde. Jag såg hjortron så Samuel steg ut och hoppade ut till dem på surmyrn. Självklart så kom han med dem till mig och jag njöt av varje bär. Min man är en riktig gentleman! 

   
   
När vi kom hem fikade vi och sedan gjorde barnen sig klar för sängen och där ligger de nu och sover. Jag har varit på väg till sängen länge men vissa dagar måste jag försöka få lite tid med min man också.

/Fru Pallin Sjöberg