Igår upplevde jag Liam gnällig och det hör inte till vanligheten. I morse var han lite krasslig och hela dagen har han varit lite gnällig men inte så märkvärdigt. Jag började misstänka att han var sjuk då varken eftermiddagsfika, middag eller kvällsfika gick ner. För att inte få en otrevlig överraskning så tempade vi honom, guess what?!  

 Det blir att vabba…! Det var inte riktigt min plan men det är tur att både jag och företaget är flexibla. Det löste sig väldigt snabbt och nu håller vi tummarna på att det går över snabbt. Visst är det typiskt, alltid 1-2 månader efter semestrar och sånt är kidsen sjuka? Nåja, jag får göra det bästa av situationen i morgon.

  Det här är min ring, ingen ring i världen kan ersätta denna. Även fast den inte kostade skjortan, är i vitt guld eller har äkta diamanter så betyder den sjukt mycket och den är fan snyggare än alla “standardringar” som säljs på guldaffärerna. Jag har designat den själv och Tina har skapat den!

Nu hade jag tänkt krypa tätt intill min man och lyssna på honom medan han i vanlig ordning “söndagsläser” för mig. 

/Fru Pallin Sjöberg