Huvudvärken börjar verkligen vara mer än påfrestande. Idag provade jag att ta en promenad i skogen för att se om det skulle hjälpa. Det gjorde det verkligen inte utan blev bara värre av att anstränga sig.  

   
När vi hade ätit lunch och kört lite bil i skogen tog jag en paus från ljuset. Kan inte kalla det snygg men välbehövligt!  Min man var så snäll att han fotograferade mig..


När vi kom hemfixare jag besök av min goda vän Malin som kom med blommor och en liten present. Våran vänskap är så fantastisk och jag vet att hon finns där. Vi drack kaffe och surrade lite innan hon åkte hem och jag la mig i soffan. Min man har tagit hand om städ, mat, tvätt och barn. Helt otroligt! Jag har svårt att bara ligga men jag vet att det är enda chansen att överleva. Det är hemskt att inte kunna leka med barnen men nu får de leka runt mig istället.

Som att det inte räckte med huvudvärken så har jag fått en jävulsk klåda i ögonen så Samuel har tryckt i mig allergimedicin och en blöt handduk på ögonen.

Ikväll var det föräldramöte för Liams avdelning, det är första gången jag missar ett möte. Men jag orkade inte, det gick inte. Jag klarar knappt av ljudet hemma så ett möte med många människor var att glömma.

Nu är det dags att krypa till sängen och krya på sig. Jag vill leva igen!!

/Fru Pallin Sjöberg