“Somna aldrig osams”, det är något som jag lever efter. Trots det sover min man och innan han somnade var vi inte riktigt 100% vänner. Det är inte ofta vi blir ovänner men ikväll skrek jag på min man, helt i onödan egentligen men det hände. Den här kvällen var skitvärdelös och jag vill ha en ny kväll!

Hur som helst så kommer jag troligtvis att väcka min man även fast han ska upp tidigt! Jag vägrar att lägga mig och inte ha fått be om ursäkt och liksom löst de hela. Jag tycker att det är så viktigt att lösa allt innan man somnar. Speciellt efter branden då jag nästa förlorade honom. 

Hur brukar du göra?

  

Nåja, för att komma till något annat så räder full fart på min inneboende. Ikväll tror jag att han har disco, det är verkligen full fart! Jag fick vackert ta bort händerna från magen och ändra sittställning för det passade inte vårt lilla pyre. Nu har han hållit igång över 1 timme så snart är det nog läggdags för honom. Herreligen vad vi längtar efter dig! Nu är det inte så länge kvar innan vi får hålla om dig och ge dig all vår kärlek.
/Fru Pallin Sjöberg