Well well well, happy new year eller något! Jag har inte haft varken tid eller lust att blogga sedan den 27:e december. Jag menar inte att jag inte har tid, jag tar mig bara inte tid att ta fram datorn och sätta mig ner i lugn och ro. Jag har varit hemma med barnen och vi har mest lekt och städat faktiskt. Vi har hunnit köra lite skoter och haft besök av vår fantastiska Emma.
Nyår firade vi på ett annorlunda men trevligt sätt. Vi var nämligen bjudna på Malins 40-års fest. Vi åt god mat, hade roliga tävlingar, fikade utsökt fika och hade ännu mer tävlingar innan klockan plötsligt var dags att klä sig och gå ut. Jag och min man höll om varandra och kysstes som vi alltid gör på tolvslaget. Att få fira in de nya året med min familj är något som jag verkligen älskar, speciellt med min man. Barnen var inte med denna gång men de hade sovit på tolvslaget och på något sätt kändes de bättre att de sov än att de var vakna utan mig :p

  
År 2015 var ett magiskt år med massor av kärlek och nya insikter. Jag tog steget att äntligen börja plugga till något som jag vill jobba med i framtiden. Jag fick äntligen gifta mig med mannen i mitt liv. Strax därefter blev vi gravida och väntar nu på att våran lilla kille ska få komma ut. Jag är helt övertygad om att 2016 kommer att toppa 2015. Alla år med min man har bara blivit bättre och bättre så varför skulle det inte hålla i sig?

  
Jag ska försöka ta tag i detta med bloggen, plugget och livet som “hemmafru” men visst är det jullov en dag till?

  
/Fru Pallin Sjöberg