Jag har tjatat om ärlighet i familjen så länge som jag kan minnas. Mina barn har fått höra att sanningen kommer fram förr eller senare så de bästa är att de berättar sanningen direkt. Att ljuga i detta hus är inget som ska förekomma och barnen vet att får jag veta att de ljugit för mig blir jag mycket argare än om de talar om sanningen direkt. Nu är barnen inte så gamla än men jag hoppas att de håller i sig. Jag är övertygad att det kommer perioder i deras uppväxt då de kommer att ljuga för mig, eller i alla fall försöka. Jag önskar att de inte kommer att hända! Jag blir så hemskt ledsen och besviken då folk ljuger för mig. Jag tål att höra sanningen och jag förtjänar det också.  
Ikväll har jag pluggat en stund medan Liam somnade och nu slötittar jag på Ullared innan det är dags att krypa isäng. Jag är vansinnigt trött idag och jag hoppas att mannen i mitt liv håller om mig i natt då han kommer hem.

/Fru Pallin Sjöberg