Det finns människor som sårar mer än andra. Jag tror att vissa människor njuter av att såra andra gång på gång. Jag har börjat tro att det finns närmare än man tror tråkigt nog. Många i min närhet har på senaste tiden sållat blad familj och vänner, även jag har börjat. Jag sållar först och främst bland de som valt bort mig av olika anledningar, de som undviker och aldrig svarar. Visst är det tungt och ledsamt att acceptera men väldigt nyttigt. Vill inte folk ha med mig att göra hoppar jag mer än gärna av tåget och stiger på ett nytt, jag trivs bäst bland de som älskar mig för den jag är och de som låter mig ha mina åsikter.

Jag har blivit väldigt sårad senaste tiden då jag sett och hört folk som valt bort mig och som låtsas om att jag inte finns. Nu har jag tagit mig förbi och insett att jag var värd bättre och att dessa människor inte älskade mig för den jag är. Det är bara tråkigt att de inte kunde ta det med mig istället för stt låtsas som att jag aldrig funnits. Som jag brukar säga är det deras förlust och trots att jag är den som alltid har glömt och förlåtit är det annorlunda nu.

 Jag känner mig otroligt stark just nu. Jag är lycklig som har min familj så nära som jag har dem, att de ställer upp och älskar mig, mina barn och min man som vi är. Jag är så lycklig med min man, han får mig att känna så mycket kärlek och det bara växer och växer! Jag är så lycklig som fick dessa fantastiska barn, oerhört kloka och kärleksfulla barn. De älskar mig trots att jag är hård och väldigt speciell mamma. Hela vår lilla familj är speciell och fulla av kärlek. Snart är vi ännu fler och hjärtat kommer att bli ännu större hos oss alla.

Förresten, visst fan tackar man får något som man får i present?!

/Fru Pallin Sjöberg