Många av oss följer bloggar som våra nära skriver och många andra bloggar också. Jag följer i dagsläget ca 10 bloggar och jag älskar nya inlägg. Jag har även kommit fram till att min blogg är viktig, framför allt för många i min närhet. Jag skriver om mig, Samuel och barnen vilket gör att folk inte behöver höra av sig för att få veta något. Visst är det fantastiskt men samtidigt tragiskt hur det har utvecklat sig? Folk följer varandra på sociala medier och har helt och hållet glömt bort hur man ringer eller hälsar på. Världen har verkligen förändrats..

Jag är väldigt glas och tacksam att vi har vänner och familjemedlemmar som faktiskt hälsar på spontant! Man behöver liksom inte planera in flera dagar i förväg utan man hälsar på då man känner för det. Så fungerade det förr så varför skulle det inte fungera nu?

Jag är otroligt tacksam för de lilla, det kan göra så mycket!

 

Kasker min älskade kämpar på med snöskottning
 
Liten Liam ligger i 39 graders feber
 
/Fru Pallin Sjöbrg