Jag har under flera månaders tid fått förfrågan om att skriva sponsrade inlägg på min blogg. Varje inlägg skulle vara värt mellan 150-250 kronor styck och visst skulle det vara fantastiskt att få betalt för att skriva. Dock har jag väldigt svårt att skriva om sånt som inte kommer från hjärtat eller i från mina tankar. För mig är det nästan omöjligt att bara ta ett ämne och skriva utifrån de. Jag beundrar er som klarar av det. Men blogg kommer nog alltid att vara min dagbok där jag skriver om mig, mitt liv och mina tankar. Ni som följt min blogg vet att jag egentligen inte har ett fast ämne utan det kan vara om mat, inredning, bilar, barn, sommarstugor, utbildningar, familj, vänskap, hår, kläder och mycket mer, alltså väldigt brett och inte alls ämnesstyrt.  

 Min dröm är att kunna försörja mig och min familj. Att få jobba med sånt som jag tycker är roligt! Mitt jobb är väldigt trevligt och jag har kul på mitt jobb, det har varit utvecklande på olika sätt från dag ett. Varför utbildar jag mig inom ett helt annat ämne då? Jo, just för att jag älskar att hjälpa människor och även mig själv. Utbildningen som jag går är på distans och just nu läser jag till hälsoinspiratör. Innan det var det kostrådgivare. Det finns så otroligt mycket att lära och jag är så glad att jag tog chansen att plugga även fast jag kanske inte hinner så som jag skulle vilja. När jag är klar så kanske jag kommer att jobba lite som Livsstilrådgivare vid sidan av mig ordinarie jobb. Jag ver ju inte hur jag kommer att känna inför att jobba med de då jag är klar. Kanske det inte passar mig? Det återstår att se…

/Fru Pallin Sjöberg