I morse blev jag väckt av väckarklockan. Samuel skulle upp klockan 8 för att laga bmwn. Vi fikade frukost och sedan åkte Samuel och Liam iväg till verkstaden. Jag påtade på hemma och väckte sedan Viggo för att gr honom mat. Vi promenerade till verkstaden och kollade läget. När det var lunchtid tog jag med mig Liam hem och lagade mat. Jag packade Samuels arbetsväska och kokade kaffe. Det rasade in folk och även ut och tillslut var det bara jag, Malin och barnen kvar.

Ikväll har vi hunnit bli bjudna på jordgubbar och grädde av barnens mormor och morfar. När vi hade varit där och hälsat på åkte vi hem och drack kaffe.

Jag ringde min underbara man ikväll men de samtalet blev inte alls bra. Han meddelade nämligen att eftersom att bmwn är trasig så kommer han att ta bilen från mig och barnen i morgon. Tack för det! Min första tanke var att gå ut och bränna upp skiten men sedan lugnade jag ner mig. Ta bilen och slit den med hälsan, jag behöver den inte och tänker inte använda den mer, iaf inte på samhället? Vi kan ju försöka att använda bil mindre!

De gick så fort att komma över irritationen, de måste bero på mitt positiva tänk. Jag och barnen har både ben och riktiga kläder. Vi kan gå eller cykla på sommaren nu när det snart är sommarlov och under vintern har vi skotern. Fatta va vältränad vi kommer att bli! Nu har vi ett mål, vi måste testa oss och ta tid till olika ställen. Det blir både billigare och betydligt bättre för hälsan! Alltid finns det något positivt <3

/Fru Pallin Sjöberg