Idag shoppade jag hem två påsar vaxbönor. Min tanke blev att vi skulle äta Entrecôte och friterade vaxbönor till middag. När mannen kom hem meddelade jag vad vi skulle äta och han bestämde att köttet skulle grillas. Jag gjorde i ordning i köket, dukade, fixade vitlökssmör och sedan väntade jag. När vaxbönorna hade friterats färdigt så saltade jag dem och la upp på min tallrik. Jag hamnade in heaven direkt och någon bild blev det inte. Så sjuuuuukt gott!!! Vaxbönor är nu NR 1 på min lista som tillbehör. 

I morgon blir det tacos till middag så jag och minstingarna ska göra ostchips på förmiddagen. Jag hade också tänkt få med mig dem ut på en promenad i vagnen. Det är så långtråkigt att sitta inne hela dagarna..


Ikväll fick denna underbara varelse somna i min säng medan jag studerade honom. Jag har trott att han behöver snuttefiltarna för att mysa med men så är det inte. Han myser med snöret till tutten!! Tänk att jag inte fattat de på snart 6 månader, herreligen! 

/Fru Pallin Sjöberg