Tiden rusar iväg och i morgon är det torsdag, sista dagen på förskola och skola för denna vecka. Jag och Viggo tränar på att gå eftersom att det är hans nya intresse. Att sitta ner är ingen hit, heller inte att ligga. Tänk, lillkillen är redan 9 1/2 månader! Jag hade inte riktigt trott att han skulle börja med detta redan, men men, det är bara att uppmuntra. 

Jag försöker sätta mig ner någon stund då och då för att plugga. Fram till jul ska jag ha pluggat igenom allt för att sedan läsa om och om igen! Det är inte så lätt att få saker att fastna då man har en hundvalp och tre barn att fostra samtidigt. Självklart är familjen viktigast men jag MÅSTE få göra min utbildning klar. Det är tur att min man stöttar mig och försöker göra så mycket som möjligt på vår övervåning så att det blir klart. Nästa vecka kommer förhoppningsvis hantverkarna tillbaka och fixar klart.


Småkottarna sover sött i sina sängar. Det känns långt bort för mig men efter 5 minuter med en ljudbok är jag borta. Tacka gudarna för medicin vid sängdags..

/Fru Pallin Sjöberg