Dagen började med att jag pratade med min mormor och sedan gjorde jag kaffe. Mormor följde med Kasper hit hem och sedan gick hon hem och la dig igen. Jag och Kasper packade i ordning hans innebandygrejer, fikade och myste innan det var dags att lämna honom på bussen. Tänk, min lilla Kasper, redan 7 år och åker iväg på innebandymatch 9 mil hemifrån. Jag vet inte vem av oss som var mest uppspelt över resan. Hur som helst åkte vi ner på busstationen och han steg på bussen. Jag hann inte ta något kort så jag bad Kaspers tränare om lite bilder om hon kunde fixa de.Jag fick både på bussresan och när de spelade. Matchen hade varit rolig trots att de förlorade, de gillar jag. Även fast man inte ville så behöver man inte bli sur och arg..

Här hemma drog jag igång med städning. Det jag lyckades åstadkomma under dagen var egentligen att dammtorka bokhyllan i vardagsrummet. När hjärnan vill så mycket men kroppen säger lugn, ja, då får man ta det lugnt och de var precis de jag gjorde. 

När Kasper kom hem lagade vi tacos och sedan klädde vi julgranen. Jag älskar att klä granen och det är viktigt för mig att vi gör de tillsammans. När granen var klädd och klar satte vi oss i soffan och tittade på två avsnitt av Selmas saga. När programmet var slut var det tandborstningen på menyn innan vi slutligen skulle öppna pixikalendern. Kasper frågade om han fick läsa boken och de fick han. WOW, säger jag bara! Vilken skillnad!!! Han som  tror att han inte kan, men nu vet vi båda att de där gick galant! När boken var slut sa de Gonatt och nu är det min tur..

/Fru Pallin Sjöberg