Helgen har passerat i en rasande fart full av äventyr, jobb och familjemys. Lördagen spenderades i Lycksele där Samuel köpte en cross till kidsen. När vi äntligen kom hem startade vi grillen och ordnade käk innan kidsen fick gå och lägga sig.

Söndagen började med läsning i sängen och sedan frukost ute på vår altan på framsidan. Barnen började leka och jobba direkt efter frukost och jag passade på att börja tvätta bilarna. Samuel och storkillarna cyklade iväg och hämtade traktorn och sedan var projektet igång.

Lunchen blev en lättlunch med fil, smörgås och vattenmelon. Ingen av oss var sugen pp varm mat idag! När vi hade ätit åkte jag, Viggo och Liam på Adeles kalas. När vi hade varit där åkte vi hem och sedan åkte jag och handlade inför middagen.

Samuel har kämpat på med plattläggnning och nu är de på plats. Förhoppningsvis kommer vi att ha en gräsmatta i slutet av sommaren också!

Ahh, just de, bebis rör sig rätt mycket nuför tiden. Jag kom på mig själv ikväll att jag egentligen inte tänker på de. De kanske är så, man tänker inte på de så mycket som man gjorde med första och andra kotten?

Aja, nu är det hög tid att sova. I morgon är det en ny dag och jag hoppas på bra väder och glada barn.

/Fru Pallin Sjöberg