Jaaaa hörrni, jag har haft en krasch här. Men nu har jag åtgärdat det och hoppas att ingenting försvann. Ibland så stängs sidan ner pga av hackars och ibland så kraschar den helt enkelt.
Hur som helst så är jag tillbaka igen :)
Det är många som hört av sig ang lösenordet och det känns bra, det är människor som jag litar på :)

Igår hände något som jag fasat för, förskolan ringde och sa att Liam var sjuk, feber. Jag ringde Raimo och förklarade läget, han hämtade Liam och körde honom till min mormor och morfar. Fattar ni hur lyckligt lottad jag är med såna människor omkring mig? De finns där då de krisar, hur många är inte helt ensam en sån här gång? JAG är tacksam, otroligt tacksam för att dessa människor finns i mitt och barnens liv!

Nämen nu är det dax att se om de finns kaffe i maskinen och hur kallt vi har det idag..

Just de ja, SAMUEL, den där vita bilen som du körde igår, MIN, alltså MIN fina 240….. KABLARNA SATT INTE I SLUTSTEGET I MORSE!!!! Gissa om jag var något upprörd då jag startade stereon halvvägs på jobbet och baslådan är TYST :p
Det får bara inte hända mig på morgonen ;)

/t0kliten