Som ni vet så älskar jag min familj mer än något annat. Jag spenderar hellre tid med familjen än på egen hand eller med andra. Jag älskar också att laga mat, speciellt åt min familj. De är kräsna på olika sätt och de tycker inte om samma saker vilket gör de hela till en stor utmaning. Jag tycker satt det är superkul och jag skulle kunna stå i köket dygnet runt. De jobbigaste skulle nog vara allt småätande. Jag är hemsk på just den biten i köket, förutom de gånger jag bestämt mig för att INTE smaka. Matlagningen är inte lika rolig om man inte får smaka, eller hur?

Just nu, eller ja, under ett par dagar har jag känt mig lite nere, när jag är nere känner jag ett otroligt sockersug och äter mer än vanligt vilket resulterar i viktuppgång och stress. Den här gången har jag bestämt mig för att rida ut helvetet, bryta ihop och komma igen! Jag måste bryta den onda cirkeln som jag har hamnat i, det bara måste få ett slut. Det är här jag måste lära mig att älska mig själv! Men just nu är det svårt, jag känner mig uppsvälld och ful. Min spegelbild ljuger och samma sak mina gamla kläder, eller? Nä, det är jag som har en vriden bild av mig själv. Det är inte så lätt att se när man inte älskar sig själv.

/-t0kliten