Igårkväll fick vi ett snabbesök av min älskade son Kasper. Eftersom att han ska iväg idag då lämnad jag över hans ipad till honom och även telefonen. 2 dagar i bil, då får man faktiskt ha både platta och mobil så att man kan spela och ringa mamma ;)

Hur som helst så när de hade åkt gjorde vi Liam redo för sängen och både jag och Samuel fick ligga och mysa hos honom tills han somnade. När vi steg upp dukade Samuel fram chips, dipp å dricka. Jag smakade lite men va inte alls sugen så jag lät de mesta vara. Filmen vi skulle se blev inte sedd då min dator och apple tv inte verkar vilja samarbeta. Jag måste ta itu med det och se vad felet kan vara. Jag är helt övertygad om att det handlar om en inställning då vi kan streama från telefoner och ipaden men inte datorn. Det kommer nog att bli dagens projekt, fixa streaming!

Just nu är jag nere på jobbet och ska fika innan jag åker hem till min ensamhet. Det är verkligen så tyst och tomt hemma, inte riktigt så att jag trivs till 100% då jag inte har några kottar omkring mig. Dock är det inte länge kvar innan jag har Viggo och Liam hemma i stort sett hela tiden.

12234958_10153761855483817_3003154144996794954_n

/Fru Pallin Sjöberg