Vad händer? Jo, jag stryker omkring här hemma, tvättar, städar, vilar, pluggar och duschar alldeles ensam. Tänk vilken lyx det är att duscha och torka håret med hårtork, utan stress! 

Så här ser jag ut när jag är nyduschad med nyblåst hår

I morgon kommer en ny fantastisk dag. En dag full av nya möjligheter och nya utmaningar dessutom full av kärlek!  Jag hoppas att jag orkar läsa lite i morgon alternativt ta en promenad. Något ska jag baske mig ta mig för!

Hur är det med Viggo då? Jomen han sprattlar på mest hela kvällarna när jag ska sova. Nu börjar det faktiskt vara lite trångt i kroppen, vi behöver mer plats båda två, haha!

Nu är det nära, snart är jag mamma till 3 små grabbar. 3 små pojkar som ger mig så mycket kärlek och så mycke lycka varje dag. Tänk att just jag skulle få så otroligt fantastisk familj, att jag får vara så lycklig och känna mig så älskad. Jag önskar att alla fick känna samma som jag gör.

Glöm inte bort att visa att du bryr dig! Ett “Hej, hur mår du?” Kan betyda mer än du tror, alla behöver inte materiella ting för att bli glad, många av oss blir glad över att inte vara bortglömd. Om min familj aldrig skulle bry sig och fråga hur jag mår så skulle jag inte alls känna mig lika lycklig som jag gör tror jag. De lilla kan göra mycket, kom ihåg de.  

 
 /Fru Pallin Sjöberg