Jag är lite av ett bollplank till många i min omgivning, på gott och ont. Jag mår inte dåligt av att folk vill ha råd av mig, snarare tvärt om. Det känns fantastisk att de litar på mig och ser mig som en tillgång. Jag älskar att hjälpa folk att må bättre för om det är någon som mår dåligt så tär det verkligen på mig. Jag vill att alla ska må bra!
Jag har nu en nära vän som inte alls har det så bra. Jag vet att denna skulle må bra av att börja om från början med sitt liv. Att leva i ett förhållande i många många år och liksom inte känna sig hel är ett bevis på att det inte fungerar och heller inte kommer att fungera. Jag har under några års tid haft stor insikt i detta och jag ser hur den här människan lider oerhört mycket. Att våga ta steget ut ur en relation som man haft länge länge är svårt, tro mig, jag vet att det är svårt för jag har nämligen gjort det själv.
För mig var det jobbigt första månaden, jag kände att vi hade förstört familjen men samtidigt så mådde jag bättre. När det hade gått 6 månader visste jag att jag hade gjort rätt, jag mådde bra och Kasper visade sig må mycket bättre också. Jag hade under dessa 6 månader hittat mitt livs kärlek som jag idag är lyckligt gift med. Att vi skulle vara ett par fanns inte på världskartan och vi hade verkligen försökt att inte ha något med varandra att göra men se hur det gick. Jag ångrar inte en sekund att jag och Kaspers pappa gick skilda vägar, vi började båda två att må mycket bättre och det visade sig på Kasper i första hand. Han slapp alla bråk och hemska ord. Idag är jag och Kaspers pappa väldigt goda vänner och man kan säga att vi lämnade varandra i god tid för att kunna ha en bra relation i fortsättningen.
Tillbaka till min vän som jag vet, skulle må mycket bättre att vara själv, ta steget fina du! Det kommer att vara tungt och jävligt till en början men jag kommer att finnas för dig vareviga sekund och det finns alltid en säng hos oss om tystnaden och tomheten blir för stor någon dag. Gör något för dig själv, se till DITT bästa och kör. Jag vet att du kommer att fixa det här och att du kommer att känna dig som en ny människa!

pic_514f3a9ce087c322eb530197

/Fru Pallin Sjöberg