Ja, vet ni vad, just nu är jag jättearg. Varför? Ingen aning, men jag är bara jättearg och vet ni vad, jag hatar det. Däremot vet jag att det går över och jag har informerat mina kära här hemma om mitt humör. Samuel gör mig verkligen gott måste jag säga, trots att jag är arg får man mig att smälta, lika så Kasper och Liam. Tänk vilken underbar liten familj jag har här hemma. Liam borstade tänderna och gick till sängs utan diskussioner tack vare min ärlighet, tror jag? Det verkar som att han förstår när jag säger att jag är jättetrött och inte hade tänkt bråka. Förväntar jag mig att det ska fungera varje gång? HAHA, nä, verkligen inte!

Fyfan va arg jag är! BLAH! Jag tror att största felet är att jag känner mig plufsig idag. Det kanske är dags att dra fram löpbandet en stund?
Nu är det halv åtta hos mig och det ska jag faktiskt se, men eller utan löpband.

10488716_1440123896266067_240257653_n

/Fru Pallin Sjöberg