Företagarfesten höll på hotellet. Kvällens betyg blir en 7a, varför inte mer? Tacobuffé hör inte till en sådan fest enligt mig. Annars var allt jättebra och jag hade jättetrevligt trots att jag var trött och kroppen värkte innan slutet. Jag fick höra fina ord av en gammal vän som tyckte att jag var jättevacker som gravid. Det är alltid roligt att höra så det tackar vi för.

   Mot festen.

Efter maten.

Jag hade fått äran att vara chaffis så när klockan var halv 1 ungefär lämnade vi hotellet. Vägen var värdelös och likaså bilen jag körde. Aldrig en V70 säger jag bara. Det var mycket i däcken men hela bilen känns som NEJ NEJ, vi kommer inte överrens! Hem kom jag och då hittade jag två killar i sängen. 

  Sådan far, sådan son!

Tack allihop för en trevlig kväll. Nu är det min tur att attacksomna.

/Fru Pallin Sjöberg