Idag har vi varit och tittat på min älskade son Kaspers innebandymatch. Dock kunde vi bara se en match då de jävlades med bilen. De små liven är så duktiga och de märks att de har så roligt!

I eftermiddag hade jag min goda vän Malin här på besök med sin dotter. Barnen hade fullt upp med att äta glass och sedan leka så vi fick verkligen tid att prata. Något som vi pratade om var sex. Jag har alltid funderat varför så många har svårt att prata om det och nästan skäms för att nämna det. För mig är det så naturligt, det är ju ingen hemlighet att jag och Samuel har ett extremt bra sexliv. Många är säkerligen avundsjuka medan många andra tycker att vi är överaktiva. Jag är bara väldigt nöjd över att ha träffat Samuel som har samma behov som jag har och jag skäms inte över det heller. Hur som helst så hann jag och Malin avverka många ämnen idag och det är så skönt att det finns folk som man verkligen kan prata med om ALLT!

Ikväll har jag städat, sett film och suttit och beundrat mina ringar. Snart är det dags att beställa en ny ring som ska sitta tillsammans med mina andra namnringar. 

 Alla mina silverringar kommer ifrån Älskade Barn. Jag valde till och med att Tina och Ulf skulle få tillverka min och Samuels kombinerade förlovnings- och vigselringar. De beslutet ångrar jag inte en enda sekund. 

 Det finns inga ord som kan beskriva dessa ringar. Kärlek är det och mycket mer därtill!

/Fru Pallin Sjöberg