Tiden går verkligen fort när man har roligt! Ikväll tog vi en skogspromenad pp några kilometer. Barnen var kanonduktiga och vi hittade lingon, blåbär, odin, kråkbär och hjortron. Det var skönt men ändå tungt för min rygg och höfterna.Hela familjen hakade ju på att äta nyttigt och de har gjort det sjukt bra! Min första vecka såg fantastisk ut, -2 kg, -3 cm midjan, -1 cm byst och -1 cm höfter. Inte illa alls! Vi är inne på andra veckan och på onsdagkväll är det dags för att mäta och väga igen. Förhoppningsvis har jag tappar 1-2 kilo till och iaf 3 cm på kroppen. Vad gör jag då? 


Jag utesluter större delen mejerier, äter mindre portioner även fast det är gott, skippar kvällsätningen framför tv. Jag dricker en kopp te på kvällen  istället för att trycka i mig mass skräp.

I morgon till frukost blir det salladsmackor till mig och barnen. Till och med dem älskar dessa “mackor”. Lunchen får bli omelett eller något annat enkelt. Eftersom att Samuel börjar om att jobba i morgon så vill jag överraska med en god middag. Vad det blir är en överraskning!

Nu ska denna dam sova, natti!

/Fru Pallin Sjöberg