Välkommen till våran sjukstuga! Här har vi magsjuka, influensa och febern är ingen lek. Ena stunden är jag feberfri och nästa är jag helt slut! Liam har haft feber i 6 dagar och igår var jag på sjukan med honom. Det var inget annat än vanlig influensa vilket jag har svårt att tro på då pojken är helt utslagen hela dygnet.

I alla fall har jag “bakat” en supersmaskig grej. Kan inte riktigt placera det som frukost eller gofika.

Vispa 3 äggvitor till ett hårt skum och bred ut på bakplåtspapper. In i ugnen i ca 15-20 min på 160 grader.

Medan den kallnade vispade jag ihop nötchoklad kvarg och grädde som jag fyllde den med. Dagen innan fyllde jag den med vara grädde och det var också supergott!

Det absolut tråkigaste just nu är att även min mormor och morfar blivit jättesjuka. Mormor har fått åka iväg till Lycksele på lassa med aggressiv lunginflammation. Ni ska veta att de här är ingen lek att ha… Jag hoppas att mormor får den hjälp som hon behöver och att hon snart blir frisk!