Hej gott folk!
Nu verkar familjen Pallin/Sjöberg/Sandström vara på bättringsvägen och jag HOPPAS att jag slipper vabba mer. Idag är jag ÄNTLIGEN tillbaka på jobbet, det känns verkligen som en befrielse trots att jag har ont i magen och är illamående fortfarande. Jag hoppas på att det också snart ska vara övergående!
Det har verkligen varit jobbigt för Liam de sista veckorna, stackars liten som haft hemsk hosta, supertätt i nästan, rinnsnuva och feber. Han har sovit och druckit saftsoppa i flera veckor men nu håller han på att vara sig själv igen.

Direkt jag kom på jobbet i morse sorterade jag gods, låste upp dörrar och sedan aviserade jag innan jag tillslut kunde sätta mig ner med lönen som skulle ha varit inlämnad redan. Nu hoppas jag att det kommer någon lön den här månaden för jag har inte lust att svälta ihjäl pga av att jag har varit sjukskriven och vabbat halva Februari.

Det har faktiskt inte hänt så mycket medan jag varit hemma med barnen. Kasper har varit fantastiskt duktig och utan honom hade jag inte klarat första helgen. Han fixade allt och tog hand om hela familjen, våran lilla hjälte!
JOOOO, igår kom ju ett paket till mig. En påse för min brudklänning! Ikväll när jag kommer hem från jobbet och barnen har gått och lagt sig ska jag be min blivande man om hjälp med att få in brudklänningen i påsen!

Som ni vet så behöver klänningen justeras lite och jag har försökt att kontakta olika här i Sorsele men än så länge är det bara en som har svarat. Företaget som jag har mailat verkar inte kolla sin mail men jag ska ge dem en chans till innan jag kommer att vända mig till Lina på Atlejé i Norr där jag köpte klänningen.