Igårkväll ringde vi hit min mormor och sedan åkte jag, Samuel och Viggo till Lycksele. Liam som varit sjuk hela veckan hade blivit uttorkad och vi grejade inte att få i honom nog med vätska då det kom upp direkt.
Efter många om och men bestämdes de att vi skulle få sova över på akuten och att de skulle sätta dropp på Liam. Jag övervakade min lilla kille hela natten och fick totalt ihop 45 minuters sömn på lassa. Han fick 800 ml dropp och sedan fick vi i honom ett litet glas vätska innan vi blev utsläppt.
Vi åkte till Samuels pappa och där fick Liam sig en glass som han försökte äta.
Han var mkt medtagen och sov mest hela tiden.

img_0496

När vi kom hem åkte vi till min mormor och fikade. Liam provade att fika men det gick sämre. När vi kom hem la han sig i soffan och där låg han tills jag hade gjort lite smoothie.
Vi har fått i honom smörgåsrån, ost, festis, vatten och smoothie. Det verkar som att han får behålla maten nu så vi håller tummarna att vi klarar av att vätska upp honom hemma.

Jag tänker slå igen mina vackra blå ögon och sova tills någon behöver mig.

/Fru Pallin Sjöberg