Igår hann jag inte blogga. Redan från morgonen hade vi fullt upp. Vi fikade frukost kring 9 och när klockan var halv 10 fick vi besök av P och A. Det blev massor med surr och lek i huset. Ja en hel del kaffe hann vi med också. Min goda vän Malin kom förbi en snabbis och tog en kopp kaffe innan hon lånade bilen till affären. Jag fixade sedan lunch till alla barn och även till mig och P. När lunchen var intagen och barnen lekte igen så tog vi oss en kopp kaffe och surrade ännu mer. Helt plötsligt ringer min man och berättar att han har skurit sig. Jag erbjöd mig att köra honom till sjukstugan så när han kom hem hade jag rastat Doris, satt Liam i bilen, packat med fika och startat bilen. Det var bara för Samuel att hoppa in i bmwn medan jag gick med Busa till hundgården. När vi kom fram på sjukan stod M redo vid dörren och släppte in oss. Såret skulle sys så jag och Liam lämnade akutsalen och gick till lekrummet istället. Liam fick leka lite och efter bara några minuter var Samuel där och vi åkte hem.

IMG_1458.JPG
Jag lämnade Liam hos min mormor en stund och Samuel fick gå hem själv medan jag åkte iväg till Malin för lite behövligt surr. När klockan närmade sig 16 begav jag mig hemåt och hjälpte Samuel att styra upp maten, stackarn är ju handikappad. Maten smakade fantastisk och vi lyckades båda två.

IMG_1457.JPG

Efter maten så tog jag och barnen en promenad med Doris medan Samuel fick vila lite. När vi kom tillbaka hade Samuel gjort kaffe och vi tog fram glass, fruktsallad och sedan stekte jag lite havregryn. Perfekt efterrätt efter en magiskt middag! Vi bjöd även in Kaspers pappa på fika så han kom och fikade med oss. Efter ett tag var det dags för barnen att lägga sig, Samuel gjorde dem klar för sängen medan jag diskade undan och surrade med Stefan. Efter lite surr och massor med kaffe åkte Stefan hem och jag fick till sängen för att bära bort barnen som somnat i våran säng. Samuel rastade Doris och jag valde en film. Jag är sagolikt förtjust i animerade filmer, de är liksom så glatt! När filmen var slut var det godnatt och jag somnade rätt fort.

IMG_1456.JPG

Dock vaknade jag och hade ont som tusan i nacken idag men huvudvärken är väldigt mild så det känns otroligt bra faktiskt. Jag steg upp just efter Samuel och barnen. Mitt morgonhumör är inte de bästa så jag brukar ligga och lyssna på dem i några minuter innan jag stiger upp. Väl uppe klädde jag på mig och ordnade frukost till barnen.
När vi satt och fika fick vi oväntat men välkommet besök av min goda vän J. Jag bjöd honom på kaffe och fika medan vi surrade. Det är alltid trevligt att få spontanbesök men klockan brukar gå så fort och även denna gång gjorde den det.

IMG_1465.JPG

Kasper hade önskat mannafrutti igår och jag är inte sämre än att jag gör en egen som inte bara innehåller socker. Jag la upp mannafruttin och lite sockerfri sylt till dem och sedan satt jag mig och kollade på dem. Kasper åt mannafruttin och tyckte att den var god, high five till mig!

IMG_1460.JPG

Nu fick vi besök igen och denna gången av Kaspers pappa. Jag ska passa på att åka iväg på affären och köpa kaffe eftersom att de tydligen tog slut igår! Tjing tjing!

/Fru Pallin Sjöberg