Hej allihop!
Nu är jag snart mig själv igen, livet känns fantastiskt och jag har INTE ont i huvudet idag. Det är helt otrolig underbart att liksom “få tillbaka” livet såhär en måndag.
Igår hade jag besök mest hela dagen. Jag och barnen klädde tillslut på oss och gick ut på gården för att städa och räfsa ihop lite löv. Det var inte de lättaste då gräset var jättelångt men barnen jobbade på bra. Jag fick dem även att kasta bort leksaker som är trasiga och inte behöver vara kvar. Jag har fått in rätt tänk på dem båda två vilket känns fantastiskt bra.


  
När vi hade varit ute ett par timmar bestämde vi oss för att gå in och fika innan Kasper skulle iväg på bio med morfar. Barnen körde undan leksakerna och jag gick in. När de kom in hade de med sig min mormor som kom och fikade med oss. Strax därpå kom Samuel hem och även han ville ha fika. Vi hann just fika klart då Raimo kom och barnen blev hyper. “Morfar morfar” är de enda man får höra, han är verkligen idolen i familjen. Han kom in och kramade om barnen medan Kasper gjorde sig klar och sedan åkte de iväg.

Jag och Samuel passade på att städa och byta sängkläder i alla sängar och när det var gjort la vi oss och myste en stund innan vi skulle göra oss klar för middag i Stensund. Kasper och Raimo kom och plockade upp Liam och sedan åkte de till Stensund. Jag och Samuel packade ihop och rastade Doris innan vi åkte vi också. När vi kom fram till Stensund var det middag och vi slog oss ner och käkade korvstroganoff och ris med massa god sallad. Efter maten serverades kaffe och glass med tillbehör. Vi var proppmätta när vi åkte hemåt och Liam slocknade i bilen rätt omg.

Väl hemma gick jag och Kasper in och la om hans tumme och klippte naglarna på honom innan det var dags att somna. Han somnade på 2 röda han också. Jag vandrade runt i huset och funderar på vad jag skulle göra. Det slutade med att jag kröp ner i sängen med min man. Han skulle beställa lampor till bilen och jag försöker komma på ett företagsnamn. Har ni något förslag på ett passande företagsnamn?
När klockan äntligen blev 21 var det min tur att se tv. Big Brother började om, men sjukt nog somnade jag innan alla hade gått in så idag sitter jag och skäms lite. Dock fick jag sms av min goda vän E som inte såg nått alls så jag får väl trösta mig med de, det är ju liksom VÅRT program sedan många år tillbaka.

Nu sitter jag på jobbet och känner otrolig lycka över mitt jobb och att jag är frisk! Jag har hunnit ha Anna på besök nu på morgonen, ni vet, hon som brukar ställa upp de gånger jag inte kan jobba av olika anledningar. Det var så trevlig att få besök av henne direkt på morgonen. Jag har hunnit göra allt som ska göras och jag kom till och med ihåg att rengöra kaffemaskinen innan jag tog en dålig kopp kaffe. Nu ska jag ta och stöka ner lite på kontoret så att det ser ut som att jag jobbar här igen.

/Fru Pallin Sjöberg