Idag har jag haft fullt upp! Jag har börjar inskola min mamma på mitt jobb, det är ju toppen att vi är fler som kan sitta där vid ev sjukdomar och dyl. Som tur är hade jag lite grejer att visa redan på morgonsidan. Jag som trodde att dagen skulle bli långtråkig men det blev den INTE! Vi har haft väldigt bra dag med olika grejer att gå igenom. Jag tror att min mor fick huvudet fullt av nya grejer och det är nog skönt att få smälta de någon dag. 

När jag kom hem möttes jag av ett paket i hallen. Min kudde hade kommit! Samuel ordnade middag och sedan käkade vi. Efter maten fick vi besök av Malin som drack en kopp kaffe. Strax därpå kom min mormor med ett paket, gissa vad det var? En kudde!! En exakt likadan kudde som jag hade beställt. Givetvis blev jag mer lycklig av att min mormor beställt en kudde ät mig, rätt dessutom så jag skickade ner Samuel på affären med kudden som vi beställt. Tänk så fantastisk mormor jag har, hon liksom köper en tempurkudde åt mig! Tusen tusen tack mormor, jag älskar dig!

  
Åhh, jag är helt slut i huvudet och jag tänker lägga mig ner alldeles stax. I morgon är en ny dag och då ska jag testa en ny frukost. Kokosgrädde, hallon, vaniljpulver och mct-olja. Vad tror ni om det?

/Fru Pallin Sjöberg