Efter ett par dagars planering så var det dags…..
Jag åkte till gruvan, blev insläppt på driftcentralen och satte mig ner. M visade mig hur det fungerade. Efter att de hade lokaliserat Samuel, gett mig kaffe och jag hade samlat mig så var det tid att prata ut på radion. M frågade vad Samuel gjorde och sen var det NU.
Jag sa hej och frågade om han undrade vad jag gjorde där, mitt svar till de var “Jag hade tänkt fråga om du vill gifta dig med mig?” Det blev knäppt tyst och sen kom de ett “Jaa-aa”.
Det blev många gratulationer på radion och Samuel frågade M om det var dolda kameran och de intygade M om att de INTE var.
När Samuel kom upp fick jag ett fantastiskt leende och en kyss. R berättade att Samuel hade kört rätt fort och när frågan kom pallnitade han och sedan fick jag mitt svar.
Det kom nog som en chock för alla, speciellt Samuel. Jag hade sagt att jag aldrig i mitt liv skulle ställa frågan, men de gjorde jag!
Att jag valde att göra det där och då tycker säkert många är fel, men de gör inte jag. Gruvan har varit en stor del av vårat liv de sista året, det har inte varit positivt alls men nu är det de.
Jag tror att jag är den enda som friar där och på de sättet och det är så jag vill ha de, unikt. Jag och Samuel är unik och “de perfekta tillfället” finns aldrig. Det är vad man gör de till! Detta tillfälle blev perfekt och ingen är lyckligare än vad vi är!!

20140705-184527-67527210.jpg