Det är väl inte så många som missat att jag friade till Samuel i lördags på ett minst sagt ovanligt sätt. Om du har missat att läsa de så finns det här. Jag är så otroligt lycklig med Samuel, det går inte med ord att beskriva. Efter i lördags tror jag att fjärilarna blev ännu fler, om det ens är möjligt!
Jag har knappt fattat att jag gjorde det, inte heller att han svarade JA! Fattar ni!?
Nu är det månader av planering som står på listan, men det ska inte ta över vårat liv. Det blir när det blir, jag tänker inte låta våra liv styras av detta utan det får ta den tide de behöver. Både jag och Samuel har lärt oss under detta år att vissa saker tar tid.
Till helgen så åker vi till Lycksele för att hjälpa Simon att flytta in i sin nya lägenhet. Om det finns tid över till annat så ska det hälsas på lite här och där. Ett besök på guldfynd kanske vi hinner med också? :)
Som ni kanske förstår så hade jag inte köp några ringar till oss, det fanns ingen tid till det, heller inget mått på våra fingrar.
Jag har bestämt min ring och väntar nu med spänning på om den går att ändra litegrann :)

Trots att det är 200 grader varmt på jobbet och att ryggen har rasat känns det inte som ett stort problem längre. Visst vore det toppen med en ac och en hel rygg, men jag är så högt uppe bland molnen att det inte stör mig som de borde.
Nä, nu är det dax för mig att fixa lite lunch så att jag inte svimmar idag.

/t0kliten

Kärlek
En kärleksförklaring