Igår så kom min gamla hyresvärd med lite papper som jag skulle fylla i och skicka till TM Konsult i Lse. Det var inte de lättaste ska jag meddela! Fick hjälp av J och A-C på kommunen och de uppgifter jag fick av dem skrev jag på papperna. Nu ligger de i ett kuvert med frimärken på och så fort jag har möjlighet så kommer de att hamna i en brevlåda. Det ska bli intressant att få huset energideklarerat, verkligen!
Samuel hann inte hem innan jag hade gjort dessa papper och med de orden säger jag, en riktig kvinna reder sig själv.

Det har varit lite drygt medan Samuel har varit borta faktiskt. Man hinner inte göra så mycket när man är ensam med barnen och jobbar. Det känns i hela kroppen och syns i hela huset!
En typisk dag för mig ser ut såhär:
Jag stiger upp ca 5:30, packa barnens väskor och slår igång kaffet.
Väcker upp barnen, byter blöja på den minsta, klär på dem och sedan är det tandborstning.
Vi tar på oss ytterkläderna och sedan hoppar vi in i bilen och mot dagis.
Lämnar minstingen kring 6:30 och storkillen kring 6:45. Sedan är det dags för mig att åka på jobbet och öppna innan kl 7:00.
Jobbar fram till 12:15 då jag har lunch, den tiden hamnar jag oftast på ica för att handla mat.
12:45 öppnar jag på jobbet igen och jobbar fram till 15:00. Då är det dags att hämta upp barnen. När klockan är ca 15:30-16:00 är barnen hämtade och vi har just kommit in genom dörren hemma.
Barnen vill leka så de drar fram alla leksaker in till köket där jag står och försöker laga någon snabb maträtt eftersom att det snart är dags att åka mot jobbet.
Maten brukar vara färdig ca 16:20 och barnen får vackert äta. Dock brukar de inte äta så mkt eftersom att de fikar på dagis kring 14. När klockan är 16:45 är det blöjbyte och dags att hoppa in i bilen mot jobbet.
När klockan är 17:00 har jag just öppnat och barnen har plockat fram lite leksaker och leker snällt. Tiden går fruktansvärt långsamt men tillslut är klockan 18:00 och vi får stänga ner på jobbet och åka hem.
Vi brukar komma hem kring 18:10 och då är är det dags att stöka bort middagen och sedan plocka ihop leksakerna som är överallt. Diskmaskinen ska sättas igång och tvättmaskinen och torktumlaren ska tömmas. Vika ihop tvätten och stoppa i garderoben hinns inte med den här tiden. Lite lek med barnen hinner jag innan det är dags för kvällsfika och välling då klockan är 19:00. När klockan är ca 19:30 kommer storkillen i säng och ibland vill han ha mamma-tid så då brukar även jag lägga mig och mysa. För de mesta somnar jag där av ren utmattning, andra dagar ligger jag en lite stund och sedan går jag upp och lagar mat så att det ska finnas matlådor i frysen till mig och Samuel. Ibland hinner jag med en dusch också innan jag somnar stående.
Jag brukar försöka att göra i ordning kaffebryggaren på kvällen men det händer att jag verkligen inte orkar.

Ni ska inte tro att det är lätt alla dagar att gå i mina skor. Det är inte alltid lätt att hålla humöret uppe och vara supertrevlig, jag orkar verkligen inte de. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt humör, men snälla ni, försök ha lite förståelse.

2014106133731560707104_sbig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/En väldigt trött mamma