I morse efter fikat kom E hit och vi gick igenom lite inför bröllopet. Som tur va kunde även Samuel vara med och det kändes ju fantastiskt! Nu är det bara att vänta på uppgifterna från E, gissa om jag kollar mailet ofta nu ;)
Samuel har även ringt kyrkoherden idag och fått veta att vi inte kunde gifta oss de datumet som vi hade bestämt utan måste flytta det tillbaka till den 30:e maj förmodligen. Det var ju egentligen de datumet vi hade bestämt men just den helgen jobbar Samuel vilket gör att han måste ta ledigt då. Det är smällar man få ta, det blir en kärlekssmäll ;)

Idag fick jag mitt efterlängtade sms, telefonen har kommit! Samuel var så snäll så han kom ner på jobbet och hämtade mitt legg och sedan hämtade han ut telefonen åt mig. Vilken lycka säger jag bara! ÄNTLIGEN kan jag ta kort på barnen igen!!!
Dock så ligger telefonen hemma på laddning och synkroniseras, men vad gör väl de? Man dör ju inte av att vara utan telefon ett par timmar, eller :p

Idag blir ingen vanlig dag för mig som jag skrev om igår, läs här. Idag ska jag till tandläkaren och sedan ska jag vara hemma med mina barn. Våran fina Anna ska jobba för mig senare idag och ikväll, helt fantastiskt! Det betyder mer än ni kan ana..

Nä, nu är det dags för mig att dricka lite kaffe :)