I morse när jag steg upp och insåg att det hade kommit snö blev jag som ett barn på julafton! Vilken lycka, äntligen kommer snön! Jag och Samuel hjälptes åt med att klä barnen och sedan körde vi till Blåhake. Kasper var snabb ut ur bilen och plogade en väg åt mig som inte hade vinterskor. Lämnandet av Liam gick snabbt och Kasper plogade en ny väg till bilen. Vi körde vidare till Sjumilaskogen där Kasper återigen plogade vägen åt mig, vilken kille! Nu har han gått på jouren, dock bara från morgon till eftermiddagen varje dag. På kvällarna skulle jag faktiskt få klara mig själv sa han, haha! Lämnandet av Kasper gick också jättefort idag och jag var på jobbet 06:49, tur var väl det! Jag började sortera godset och aviserade sedan ut innan jag började gå på spadjakt! Spaden var BORTA! Tillslut hittade jag det bortställd av nån snäll busschaufför som hade skottat halva bryggan i morse. När spaden var återfunnen klädde jag på mig och gick ut för att skotta resten av bryggan och framför dörrarna innan det kommer folk. Det snöar fortfarande och jag tror att det blir minst ett varv till innan jag går hem ikväll.
När jag kommer hem ikväll så ska vinterskorna plockas fram, jag ska även ta och beställa ett par nya vinterskor, dock inga uggs den här gången. Uggsen får jag beställa när jag har nött ut mina andra par, ett par har jag fixat och nu återstår bara de höga att impregnera innan de ska användas.

Jaaaaa, just ja! Nu har jag fått priserna på bröllopsmiddagen. Dags att sätta sig ner och räkna. Jag ska även ta min goda vän Malin till hjälp här, hon har mer än stenkoll på de mesta inom bröllop och hotell :)

Näää, nu äre dags att sortera lite papper och kanske ta sig en kopp kaffe :)

image  image  image  image