Julen närmar sig med stormsteg och jag har inte hunnit hälften av vad jag skulle ha gjort. Jag mår inte dåligt över det, faktiskt inte! I lördags fick vi besök av Helene och Reino, det var supermysigt att äntligen få träffa dem igen. Så mycket som jag har saknat Helene, hon är så varm, go och bryr sig verkligen om oss alla. Vi åt god mat och hade det supermysigt hela kvällen, syn bara att det gick så fort. På morgonen åt vi en superhärlig frukost och sedan var det dags för dem att åka hem. Som vanligt så har jag väldigt svårt för att säga hejdå och det har även min son Kasper. Han ville inte att Helene skulle åka hem och hon fick massor med pussar och kramar innan hon gick ut genom dörren.

Senare på dagen kom min pappa och Anna-Carin förbi oss och då passade vi på att fika lite. Vi planerade inför juldagen när vi ska åka till dem i stugan och ha en liten julafton. Jag längtar oerhört mycket till dess!
För mig är julen den absolut viktigaste högtiden och nu när barnen har blivit större har jag insett att det är ännu mysigare nu när jag själv har barn och ser att de uppskattar julen.

Jag och Kasper har pysslat och gjort julklappar till familjen och det har varit HUUUUUR mysigt som helst. Han är otroligt duktig när han bara tar sig tid. Dock blir det inga långa stunder men jag är nöjd om vi kan sitta tillsammans i 5 minuter åt gången. Hela våran familj har varit hemma hela helgen och bara tagit det lugnt och haft de mysigt, det är inte ofta vi är hemma en hel helg men jag kan säga att det behövdes verkligen.

Den stora prövningen kommer att komma på julafton, då är vi bjuda på go’fika och jag vet inte om jag kommer att kunna stå emot. Jag hoppas och vill klara av de då jag vet att sockret gör min kropp sjuk. Jag är inte oartig bara för att jag inte äter fika som folk bjuder på, jag är stark som står emot sånt som min kropp inte mår bra av. Det är inte vikten jag tänker på, verkligen inte, det är det minsta som jag tänker på då de gäller julen. Jag dör inte om jag går upp två kilo vid jul, det är rätt normalt. Däremot vill jag inte vara på dåligt humör, må illa och känna mig som en missbrukare som försöker bli fri från sina droger.

Jag har mycket på gång i mitt liv och jag tror att 2015 kommer att bli ännu bättre än 2014, om det ens är möjligt ;)

sockernej